Boost

Boost your body, mind and focus

Wat kan je verwachten?


Een spannende 5-daagse trip in het buitenland waarin je het beste uit jezelf kan halen, door jezelf beter te leren kennen, je ondernemers-skills te finetunen  en je gaat met een concreet plan naar huis.   Innoveren, thinking out of the box, blokkades wegwerken, bottlenecks benoemen zijn enkele van de thema's die aan bod komen.   Tevens maak je kennis met een aantal nieuwe mensen, waardoor je nieuwe inzichten en connecties kan opdoen.

Hoe creëeren we een gegarandeerde return on investment met blijvende resultaten?


De beste investering is in jezelf, als je in je sterkte zit, en weet waarom je doet wat je doet, kan je ook meer successen boeken.  En kan je beter je balans vinden tussen werk en privé.  We beloven dat je meer zelfvertrouwen zal krijgen en helpen mee de juiste focus te hebben.  Elke ondernemer heeft een sparringspartner nodig en een spiegel.

Waarom?

Wat is je waarom in het leven?

Als ondernemer hou je van uitdagende doelstellingen.  Je weet dat je lichaam fysiek in orde moet zijn, voldoende slaap, beweging en gezond eten.    Je hebt concrete doelen nodig om te groeien als ondernemer.  Want om doelen te halen volstaat het niet om enkel de praktische hindernissen op te lossen. Vaak zijn het ook mentale blokkades die jou verhinderen door te stoten naar het volgende niveau.

Tijdens Wings2Boost ontwikkelen we je kracht zodat je meer vrijheid, energie en voldoening in leven en werken ervaart.


Voor wie?


Ondernemers die graag uitgedaagd worden en die nood hebben aan een goede onderbouwde training die zowel je lichaam, grijze cellen als je focus boost.

Herken je jezelf?  Schrijf je dan snel in!  Zet de volgende stap in je leven, en boost je vleugels!


WIngs 2 Fly

Boost your body, mind & focus!

GET IN TOUCH WITH us

mail@wings2fly.be