Fly

Boost your body, mind and focus

Wat kan je verwachten?

 

Een spannende 3-daagse trip waarin je het beste uit jezelf kan halen, door jezelf beter te leren kennen, je sales skills te trainen , direct toe te passen en je gaat met een concreet plan naar huis.  Tevens maak je kennis met een aantal nieuwe mensen, waardoor je nieuwe inzichten en connecties kan opdoen.

Hoe creƫeren we gegarandeerde return on investment met blijvende resultaten?

 

We beloven dat je door je door deze boostcamp meer zelfvertrouwen zal krijgen, en nieuwe klanten zal aantrekken mits de doelstellingen die gesteld zijn realistisch zijn.  We helpen mee je resultaten te bekomen en garanderen succes.  Tevens is er een maandelijkse call, die je oproept tot acties, dit gedurende een periode van 3 tot 6 maanden.

Waarom?

Wat is je waarom in het leven?

Als startende ondernemer hou je van uitdagende maar realistische doelstellingen.  Je weet dat je lichaam fysiek in orde moet zijn, voldoende slaap, beweging en gezond eten.  Tevens helpt het als je de tijd neemt om nieuwe vaardigheden te leren en te praktiseren.  Verder heb je concrete doelen nodig om te groeien als ondernemer. 

 

Tijdens Wings2Fly ontwikkelen we je kracht zodat je meer vrijheid, energie en voldoening in leven en werken ervaart.  Maar vooral hoe je de focus moet houden om effectief die doelen om te zetten in concrete resultaten.

 

Voor wie?


Sales people & startende ondernemers die graag uitgedaagd worden en die nood hebben aan een goede onderbouwde training die zowel je lichaam, grijze cellen als je focus boost.

Herken je jezelf?  Schrijf je dan snel in!  Zet de volgende stap in je leven, en strek je vleugels uit!


WIngs 2 Fly

Boost your body, mind & focus!

GET IN TOUCH WITH us

mail@wings2fly.be